Mitt liv, mine tanker!!!

Click here to edit subtitle

Kort om meg!

Jeg er 39 år gammel og bor på Hvaler, har 4 barn (Celine f. 06/12/05, Dennis f. 03/07/07, Mathias f. 18/10/09 og Amanda f. 21/01/11).

Fikk diagnosen ADHD "uoppmerksom type" eller ADD som det også heter i februar 2010, noe som har preget livet mitt på godt og vondt.

Jeg elsker å jobbe med filmredigering, leke meg med bilder og tegninger i Photoshop. Har tidligere vært aktiv innen innebandy, men fysiske hindringer og alderen har begrenset dette, og litt p.g.a. av psykiske grunner har det også hindret meg å være aktiv i miljøet den siste tiden.

 

Har funnet roen sammen med min store kjærlighet som er mor til mine 2 yngste barn, et forhold som humpet litt frem og tilbake i sin tid, vi er nå forlovet og har planer om å gifte oss en gang i nær fremtid.

 

Vår-sommer-høst og nå nærmer det seg julen 2012, ett år som har vært alt annet enn godt, på bakgrunn av Henriettes sykdom og Barnevernets inngripen i familien uten respekt for hverken barn eller familie. Kampen har vært lang og tung, og det vil fortsatt bli kamper å bekjempe. Mine sider har stått stille i over 2 år, nå er det på tide å fortsette litt igjen...

 

 
 

 

Siste fra min blogg

Siste bilder

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.